Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000643784<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Челябієва В. Використання природних антиоксидантів у виробництві борошняних кондитерських виробів / В. Челябієва, А. Костюченко, О. Семенюк // Техн. науки та технології. - 2016. - № 4. - С. 211-217. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.Розглянуто можливість використання порошків із шкірок червоних сортів винограду та шкірок баклажана як антиоксидантів у технології цукрового печива. Досліджено вплив порошків на вологість печива, пероксидне число ліпідної фракції під час зберігання, на стабільність <$E beta>-каротину, який застосовували для поліпшення споживчих властивостей цукрового печива. Встановлено, що спиртовий екстракт шкірки червоних сортів винограду - ефективний антиоксидант ліпідної фракції цукрового печива, а порошок шкірки баклажана - стабілізатор <$E beta>-каротину. Індекс рубрикатора НБУВ: Л865-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж101341 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|