РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000647805<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Петриченко С. В. 
Спосіб інтенсифікації сушіння макаронних виробів / С. В. Петриченко, Н. О. Паляничка, В. О. Олексієнко // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1. - С. 125-131. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Мета роботи - обгрунтування способу інтенсифікації процесу сушіння макаронних виробів за рахунок зниження в об'єкті енергії зв'язку вологи зі складовими компонентами тіста шляхом попередньої термообробки. Внаслідок проведеного дослідження встановлено, що гігротермічна обробка виробів перед сушінням значно скорочує процес зневоднювання, тому що надає можливість застосовувати "жорсткі" режими сушіння без погіршення якості готових макаронних виробів. Аналіз одержаних даних сушіння та його швидкості у процесі гігротермообробки в діапазоні 1 - 5 хв показав, що 2-х хвилинна обробка є оптимальною по показникові загальної тривалості сушіння.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л839

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського