РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000648131<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Даниленко О. В. 
Естетика харчової культури у мистецтві сервірування / О. В. Даниленко // Укр. культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку : зб. наук. пр.. - 2015. - Вип. 21, т. 2. - С. 157-161. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.

Розглянуто особливості сервірування столу як творчо-естетичного процесу у сфері харчової культури. Визначено сучасні вимоги і тенденції сервірування столу, охарактеризовано їх культурно-естетичний та раціональний зміст з огляду на якість надання харчових послуг в індустрії гостинності й системі громадського харчування.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л995

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69407 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського