Довідник товарознавця. Продовольчі товари : навч. посіб. / С. В. Князь, А. Г. Загородній, М. В. Римар, Н. Г. Георгіаді, І. В. Ємченко; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів : Вид-во Львів. політехніки, 2016. - 338 c. - Бібліогр.: с. 279-307 - укp.Наведено ключові категорії та поняття у сфері комерційної діяльності й експертизи якості продовольчих товарів: стандартизація у сфері експертизи якості товарів, класифікація та властивості товарів, захист прав інтелектуальної власності у сфері комерційної діяльності, пакування і зберігання товарів, реалізація і транспортування товарів, експертиза товарів (хімічна, біологічна та фізична експертиза товарів; органолептична (сенсорна) експертиза товарів). Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-9 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА811818 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|