Наволокіна А. С. Удосконалення класифікації факторів, що впливають на витрати підприємств ресторанного господарства / А. С. Наволокіна // Вісн. Міжнар. Слов'ян. ун-ту. Сер. Екон. науки. - 2005. - 8, № 1/2. - С. 56-58. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Зроблено спробу класифікувати фактори, що впливають на витрати підприємств ресторанного господарства, з метою цілеспрямованого управління процесом їх формування та планування. Осуществлена попытка классифицировать факторы, влияющие на расходы предприятий ресторанного хозяйства, с целью целенаправленного управления процессом их формирования и планирования. In article is produced attempt to improve categorizations of factors, which influence upon the size and structure of the expenses in restaurant business, for the reason of goal-directed management process their shaping and planning. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.1-862
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж16622/екон Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|