Остап'юк С. Встановлення параметрів мікробіологічних ризиків у критичних точках контролю технологічного процесу виробництва пастеризованого молока / С. Остап'юк // Вимірюв. техніка та метрологія : міжвід. наук.-техн. зб.. - 2016. - Вип. 77. - С. 183-187. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.
Встановлено критичні точки контролю у харчовому ланцюгу виробництва пастеризованого молока на етапі одержання сирого молока і до готового продукту. Визначено за виробничих умов мікробіологічні критерії для кількості мезофільних аеробних і факультативно анаеробних мікроорганізмів у критичних точках контролю технологічного процесу виробництва питного молока до та після пастеризації.
Шифр НБУВ: Ж70321Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"