РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000658627<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Глущенко О. І. 
Забезпечення ефективності використання управлінського персоналу торгівельних підприємств : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / О. І. Глущенко; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів, 2016. - 20 c. - укp.

Розроблено науково-теоретичні засади, методичні та практичні рекомендації щодо забезпечення ефективності використання управлінського персоналу торговельних підприємств (ТП). Поглиблено теоретичні положення щодо трактування сутності управлінської діяльності, особливостей управлінського персоналу ТП. Узагальнено методичні підходи до дослідження ефективності використання управлінського персоналу, які уможливлюють безперервність моніторингу, визначення її параметрів, показників і критеріїв, вибір оптимальних методів, що дозволяє оцінювати рівень і напрями оптимізації або зміни стратегії використання такого персоналу. Здійснено інтегральну оцінку якісно-організаційного складу цього персоналу, що дозволило враховувати об'єктивні регіональні відмінності у динаміці, умов використання та рівнях управлінського персоналу у процесі прогнозування розвитку ТП Полтавської облспоживспілки. Розроблено інституційні засади забезпечення ефективності використання такого персоналу ТП споживчої кооперації за рахунок комплексного врахування стратегічних рішень держави, Укоопспілки, регіональних програм. Запропоновано стратегічний підхід, що грунтується на інтеграційному підході до компетенцій управлінського персоналу та спрямований на підвищення ефективності управлінської діяльності й управління персоналом. Окреслено методичні засади до визначення пріоритетності чинників ефективності використання такого персоналу на основі оптимізаційної моделі, що зорієнтовані на ефективність управління персоналом, управлінської діяльності, покращення якісно-організаційного складу управлінського персоналу, що сприятиме посиленню конкурентних переваг ТП споживчої кооперації.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)421.8-212.14

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА422872 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського