Фоміна І. М. Зміна якості пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності під час зберігання / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 4. - С. 185-191. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.Досліджено збереження біологічно активних речовин (БАР) зернових пластівців, визначено кількість вітамінів P, C, вітамінів групи B (B1 і B2) і наявність потенційно небезпечних мікроорганізмів у зернових пластівцях під час зберігання. Одержані результати свідчать про те, що під час зберігання вміст БАР пластівців підвищеної біологічної цінності зменшується, але залишається вищим у порівнянні з пластівцями, виготовленими за традиційною технологією, кількість патогенних мікроорганізмів зменшується з плином часу. Індекс рубрикатора НБУВ: Л823.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|