Рак В. П. Збагачення кальцієм хліба на хмельових заквасках / В. П. Рак, В. Г. Юрчак // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 5. - С. 205-213. - Бібліогр.: 14 назв. - укp.Наведено результати експериментальних досліджень оптимізації рецептури хліба з хмелем, збагаченого кальцієм, для підвищення його харчової цінності. Встановлено значення оптимального дозування лактату кальцію або сухого знежиреного молока при оптимізації рецептури хліба за допомогою експериментально-статистичного методу Бокса - Уілсона. Для характеристики поживної цінності хліба з пшеничного борошна та хмелю, збагаченого кальцієм, наведено розроблені рецептури хліба та дані, що свідчать про його біологічну цінність і ступінь забезпечення добової потреби в основних нутрієнтах і кальції. Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|