РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000661074<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Дубовкіна І. О. 
Наукове обгрунтування та апаратурне оформлення процесу змішування води та спирту в умовах знакозмінних імпульсів тиску : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / І. О. Дубовкіна; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 37 c. - укp.

Науково обгрунтовано та апаратурно оформлено безперервний процес змішування води та спирту за умов знакозмінних імпульсів тиску. Розширені уявлення про процеси, що відбуваються на молекулярному рівні у водно-спиртових сумішах (ВСС): гідратація, асоціація, структуро- та клатратоутворення, дозволили одержувати ВСС з покращеними фізико-хімічними та органолептичними параметрами. Встановлено закономірності зміни вмісту шкідливих домішок у ВСС за знакозмінних імпульсів тиску, що дозволяє одержати ВСС з прогнозованими параметрами. Науково обгрунтовано, розроблено, експериментально підтверджено та впроваджено технологію одержання ВСС із застосуванням безперервного способу змішування води та спирту за знакозмінних імпульсів тиску. Доведено економічну ефективність безперервного способу змішування води та спирту за знакозмінних імпульсів тиску.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.4 + Л873-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА423056 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського