Жужукіна Н. І. Сучасний стан сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств / Н. І. Жужукіна // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19. - С. 136-140. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.
Розглянуто сучасний стан та проблеми функціонування сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств. Визначено умови поліпшення завантаження потужностей підприємств.
Шифр НБУВ: Ж29432Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"