Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000664046<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Білик О. А. Дослідження ефективності використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість" для подовження свіжості хлібців висівкових / О. А. Білик, В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко, Е. Ф. Халікова // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 3/11. - С. 4-10. - Бібліогр.: 26 назв. - укp.Для людей похилого віку в раціон харчування необхідно включати хлібобулочні вироби, збагачені харчовими волокнами, вчорашнього випікання. Для подовження тривалості їх зберігання розроблено комплексний хлібопекарський поліпшувач (КХП) "Свіжість". Оптимальне дозування КХП "Свіжість" у рецептурі хлібців висівкових становить 2 % до маси борошна. Таке дозування сприяє подовженню терміну зберігання до 72 год. Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-32
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|