Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000664054<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Kotliar Ye. Development of sanitary-safe poultry paste products with balanced fatty acid and vitamin composition / Ye. Kotliar, O. Topchiy, L. Pylypenko, I. Pylypenko, E. Sevastyanova // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 3/11. - С. 61-70. - Бібліогр.: 29 назв. - англ.Розроблено 10 оригінальних рецептур м'ясних паштетів, збагачених біологічно активними компонентами за рахунок використання вітамінізованих купажованих рослинних олій і білково-жирових емульсій на їх основі для загального та спеціального харчування. Створено нові купажі рослинних олій, визначено їх жирнокислотний склад і вміст в них жиророзчинних вітамінів. Здійснено прискорений контроль нової продукції на наявність термостійких спороутворювальних бактерій із використанням сучасних молекулярно-генетичних досліджень (полімеразно ланцюгова реакція). Доведено доцільність впровадження нових безпечних м'ясних паштетів у виробництво. Індекс рубрикатора НБУВ: Л962.6
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|