РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000664054<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Kotliar Ye. 
Development of sanitary-safe poultry paste products with balanced fatty acid and vitamin composition / Ye. Kotliar, O. Topchiy, L. Pylypenko, I. Pylypenko, E. Sevastyanova // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 3/11. - С. 61-70. - Бібліогр.: 29 назв. - англ.

Розроблено 10 оригінальних рецептур м'ясних паштетів, збагачених біологічно активними компонентами за рахунок використання вітамінізованих купажованих рослинних олій і білково-жирових емульсій на їх основі для загального та спеціального харчування. Створено нові купажі рослинних олій, визначено їх жирнокислотний склад і вміст в них жиророзчинних вітамінів. Здійснено прискорений контроль нової продукції на наявність термостійких спороутворювальних бактерій із використанням сучасних молекулярно-генетичних досліджень (полімеразно ланцюгова реакція). Доведено доцільність впровадження нових безпечних м'ясних паштетів у виробництво.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л962.6

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського