РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000670832<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Pasichnyi V. 
Optimization of the canned poultry meat sterilization formula with hydrocolloids / V. Pasichnyi, A. Ukrainets, D. Shvedyuk, H. M. Al-Hashimi, Yu. Matsuk // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 4/11. - С. 29-34. - Бібліогр.: 16 назв. - англ.

Наведено дослідження оптимізації процесу стерилізації м'ясних консервів із використанням м'яса курчат-бройлерів, перепелів і гідроколоїдів залежно від фізико-хімічних та органолептичних показників. Розглянуто особливості застосування м'яса перепелів у рецептурах м'ясних консервів із м'яса птиці з застосуванням гідроколоїдів. Проведено порівняння впливу процесу стерилізації на показники м'яса курчат-бройлерів і перепелів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л962.307

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського