Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000670832<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Pasichnyi V. Optimization of the canned poultry meat sterilization formula with hydrocolloids / V. Pasichnyi, A. Ukrainets, D. Shvedyuk, H. M. Al-Hashimi, Yu. Matsuk // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 4/11. - С. 29-34. - Бібліогр.: 16 назв. - англ.Наведено дослідження оптимізації процесу стерилізації м'ясних консервів із використанням м'яса курчат-бройлерів, перепелів і гідроколоїдів залежно від фізико-хімічних та органолептичних показників. Розглянуто особливості застосування м'яса перепелів у рецептурах м'ясних консервів із м'яса птиці з застосуванням гідроколоїдів. Проведено порівняння впливу процесу стерилізації на показники м'яса курчат-бройлерів і перепелів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л962.307
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|