Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000670834<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Dzyuba N. Development of a fermented milk dessert composition "Martyshka" / N. Dzyuba, L. Valevskaya, V. Atanasova, A. Sokolovskaya // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 4/11. - С. 43-49. - Бібліогр.: 29 назв. - англ.Запропоновано технологію виробництва та рецептурний склад нового кисломолочного десерту підвищеної харчової цінності "Мартишка". Визначено вміст основних харчових компонентів, вітамінів і мінеральних речовин і проведено товарознавчу оцінку якості даного продукту. За допомогою табличного процесору MS Excel проведено оптимізацію рецептури кисломолочного десерту за вмістом білка, кальцію та вітаміну С. Наведено графіки залежності в'язкості харчової системи від концентрації жиру в сирі. Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.4
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|