Фролова Г. І. Умови підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю продукції підприємства / Г. І. Фролова // Вісн Бердян. ун-ту менеджменту і бізнесу. - 2017. - № 2. - С. 74-76. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.
Досліджено умови виникнення конкуренції та виробництва конкурентоспроможної продукції (КП) підприємства. Визначено характеристики КП як основної складової загальної КП. Запропоновано напрями діяльності підприємства зі створення умов щодо підвищення ефективності управління КП, що випускається підприємствами.
Шифр НБУВ: Ж73543Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"