РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000679446<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Радченко О. М. 
Поліморфізм сортів м'якої пшениці за локусами низькомолекулярних глютенінів / О. М. Радченко // Физиология растений и генетика. - 2018. - 50, № 1. - С. 66-76. - Бібліогр.: 15 назв. - укp.

За допомогою алель-специфічних праймерів аналізом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) визначено алельний склад локусів Glu-A3, Glu-B3, Glu-D3 35 сортів м'якої пшениці. В локусі Glu-A3 виявлено два алелі: Glu-A3d, Glu-А3с, переважав алель Glu-A3с, в локусі Glu-B3 - чотири алелі: Glu-B3b, Glu-B3j, Glu-B3g, Glu-B3d, переважав алель Glu-В3b. Визначено показник седиментації борошна в досліджених зразках. У зразках з алелем Glu-B3g середній показник седиментації становив 85, у зразках з алелем Glu-B3b - 80. Алелі локусу Glu-B3 можна розділити за їх впливом на показник седиментації: g >> b >> j.


Індекс рубрикатора НБУВ: П212.1-36

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж61831 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського