Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000679800<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Fedulova I. V. Forming company's risk appetite = Формування ризик-апетиту підприємства / I. V. Fedulova, J. A. Sagaydack // Наук. вісн. Полісся. - 2018. - 1 (ч. 1). - С. 47-53. - Бібліогр.: 17 назв. - англ.Ризик-апетит розглянуто як допустимий для компанії рівень шкоди, який вонаможе собі дозволити для досягнення своїх стратегічних цілей. Толерантність до ризику пов'язана з прийняттям результатів конкретних ідентифікованих ризикових подій і розглянуто як готовність до конкретної ризикової події. Розглнуто процес ризик-менеджменту підприємства, зазначається місце ризик-апетиту, процедура ухвалення рішення щодо встановлення ризик-апетиту і толерантності до ризику. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)290-99
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж73620 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|