Гавриленко О. С. Відповідність м'ясних та м'ясорослинних консервів вимогам національних стандартів України / О. С. Гавриленко, О. А. Хоміцька, О. В. Липовець // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2017. - № 4. - С. 77-80. - Бібліогр.: 19 назв. - укp.Наведено результати досліджень 22-х зразків м'ясних та м'ясорослинних консервів українських виробників за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками. Проаналізовано показники якості та безпечності консервів, що реалізуються в торговій мережі по Україні. За результатами проведених досліджень встановлено невідповідності дослідних зразків консервів українських підприємств-виробників вимогам стандартів за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками, що свідчить про те, що м'ясо, закладене в банки було нижчого гатунку і не зовсім якісним, а також мають місце порушення на етапах технологічних операцій виробництва та стерилізації. Індекс рубрикатора НБУВ: Л962.4 я86
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|