Кюрчев С. В. Визначення важливого фактора якості пшениці у процесі зберігання із застосуванням охолодження / С. В. Кюрчев, Л. М. Кюрчева, В. О. Верхоланцева // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 3-11. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Розглянуто прилад для вимірювання індекса деформації клейковини, та визначення параметрів оптимізації для зберігання зерна в охолодженому стані. У результаті проведених досліджень як фактори розглянуто термін зберігання і середню температуру. Це надає можливість прогнозувати технологічні показники, що визначають хлібопекарські властивості зерна пшениці, зокрема, індекс деформації клейковини. Наведено лінійні та параболічні залежності для кожного з показників за допомогою програми MathCad. Проаналізовано умови для двох зерносховищ і температури від 0 - 7 і 7 - 14 <^>oC. Індекс рубрикатора НБУВ: П212.1-486 + Л821.01-106
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|