РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000680258<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Кюрчев С. В. 
Визначення важливого фактора якості пшениці у процесі зберігання із застосуванням охолодження / С. В. Кюрчев, Л. М. Кюрчева, В. О. Верхоланцева // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 3-11. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.

Розглянуто прилад для вимірювання індекса деформації клейковини, та визначення параметрів оптимізації для зберігання зерна в охолодженому стані. У результаті проведених досліджень як фактори розглянуто термін зберігання і середню температуру. Це надає можливість прогнозувати технологічні показники, що визначають хлібопекарські властивості зерна пшениці, зокрема, індекс деформації клейковини. Наведено лінійні та параболічні залежності для кожного з показників за допомогою програми MathCad. Проаналізовано умови для двох зерносховищ і температури від 0 - 7 і 7 - 14 <^>oC.


Індекс рубрикатора НБУВ: П212.1-486 + Л821.01-106

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського