Ломейко О. П. Вплив вакуумного охолодження плодів черешні на коефіцієнт втрати маси / О. П. Ломейко, Л. В. Єфіменко // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 138-146. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Надано аналіз науково-експериментального дослідження плодів черешні за вакуумного охолодження. Розглянуто втрату маси плодів черешні, методи її зменшення, параметри тиску у камері охолодження, температури та часу за вакуумного охолодження плодів черешні. Доведено, що розприскування води на плоди черешні та подальше покриття поліетиленовою плівкою перед попереднім охолодженням вакуумом є фактором, який значно зменшує загальну втрату маси. Індекс рубрикатора НБУВ: П256.2-486
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|