РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000680278<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Саєвич О. В. 
Вплив мікрохвильового сушіння на структуру желатину / О. В. Саєвич, О. О. Чернушенко // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 167-173. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Мета роботи - дослідження зміни фізико-хімічних властивостей желатину, що був отриманий із застосуванням мікрохвильової сушки. Проаналізовано вплив мікрохвильового випромінювання на ступінь набухання та зміну в'язкості желатину. За даними кінетичного досліджування процесу набухання зразків желатину визначено константи швидкості набухання. Під впливом мікрохвильового поля відбувається зміна структури системи желатин - вода.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л753-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського