Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000680282<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Юдіна Т. І. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням вторинної молочної сировини / Т. І. Юдіна, І. А. Назаренко // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 196-203. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Обгрунтовано доцільність використання вторинної молочної сировини та її похідних у технології борошняних кондитерських виробів. Досліджено вплив молочної сироватки та молочно-білкового концентрату зі сколотин на органолептичні показники та харчову цінність борошняних кондитерських виробів. Отримано комплекс даних, що характеризує якість розробленої продукції. Індекс рубрикатора НБУВ: Л865-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|