Кошель О. Ю. Використання модифікованого крохмалю у начинках для кондитерських виробів / О. Ю. Кошель, О. Ю. Мельник, Ф. В. Перцевой // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 223-228. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Мета роботи - проаналізувати асортимент виробництва модифікованих крохмалів, визначити оптимальну кількість модифікованого крохмалю у сухій суміші термостабільної начинки. Проаналізовано асортимент модифікованих крохмалів вітчизняних та іноземних виробників виробництва Швеції, Франції та Польщі. Досліджено властивості крохмалю холодного набухання марки Paselli ВС виробництва Швеції у порівнянні з нативним крохмалем картоплі. Встановлено доцільність його використання у технології термостабільних начинок для кондитерських виробів. Визначено оптимальну концентрацію модифікованого крохмалю. Органолептична оцінка якості начинки показала, що додавання модифікованого крохмалю у кількості 5 % надасть можливість отримати начинку однорідної консистенції, в'язку, м'яку та гелеподібну. Складено рецептуру сухої суміші для начинки, що надасть можливість отримати готову начинку високої якості з необхідними показниками для використання у виробництві кондитерських виробів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л86-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|