![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000680287<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Перцевой Ф. В. Вивчення впливу технологічних чинників на процес структуроутворення розчинів желатину / Ф. В. Перцевой, Д. К. Душенок, Д. О. Бідюк, Т. І. Маренкова // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 229-235. - Бібліогр.: 15 назв. - укp.Наведено дані щодо встановлення впливу різних технологічних факторів - концентрації желатину та ферменту трансглютаміназа, тривалості термостатування на ефективну в'язкість систем желатин - трансглютаміназа - вода. Визначено основні закономірності структуроутворення зазначених розчинів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л753-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|