Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000682382<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Neklesa O. Analytical study of the model of capsule formation of the system "food lipids - calcium alginate" / O. Neklesa, Y. Yarantseva, Y. Pyvovarov, O. Grinchenko // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 6/11. - С. 35-40. - Бібліогр.: 14 назв. - англ.Наведено аналітичне дослідження моделі процесу капсулоутворення системи "харчові ліпіди - альгінат кальцію", починаючи з оцінки технічних можливостей гідравлічної екструзійної головки для капсулювання до етапу формування термодинамічно стабільної ліпідної капсули. Одержані рівняння та моделі є аналітичним описом капсулоутворення та обгрунтовують тривалість утворення капсули, концентрації реагуючих компонентів і параметри технологічного циклу. Індекс рубрикатора НБУВ: Л663.32
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|