РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000682385<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Khomych G. 
Study of the chemical composition of cranberry and the use of berries in food technology / G. Khomych, Y. Matsuk, Y. Nakonechnaya, N. Oliynyk, L. Medved // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 6/11. - С. 59-65. - Бібліогр.: 20 назв. - англ.

Наведено дослідження хімічного складу ягід журавлини. Визначено фракційний склад органічних кислот, цукрів і фенольних речовин, що містяться в продуктах переробки журавлини. Експериментально підтверджено позитивний вплив ферментативного каталізу на вилучення фенольних речовин та якість соку з журавлини. Встановлено раціональні умови проведення ферментативного каталізу. Запропоновано комплексну переробку ягід журавлини з використанням соку в технології фруктових соусів, а вичавок сокового виробництва - у технології безалкогольних напоїв і м'ясних паштетів.


Індекс рубрикатора НБУВ: П258.8-27 + Л914

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського