Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000684173<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Колісниченко Т. О. Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності / Т. О. Колісниченко, П. В. Бабіч, Т. С. Вареник // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 214-220. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Розглянуто технології страв із риби функціонального призначення з використанням антиоксидантів. Розроблено технологію риборослинної страви функціонального призначення з додаванням порошку із вичавок журавлини. Встановлено, що введення рослинної сировини, багатої на антиоксиданти у рибні страви, надасть змогу підвищити рівень харчової та біологічної цінності продукту. Індекс рубрикатора НБУВ: Л992.5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж61599 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|