РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000684179<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Назаренко Ю. В. 
Дослідження впливу гомогенізації на якість сиру кисломолочного з харчовими волокнами / Ю. В. Назаренко, І. М. Уханова, Л. М. Кітченко, С. О. Окуневська // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 255-259. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.

Наведено загальну характеристику харчових волокон та їх роль в організмі людини. Зокрема, розглянуто вплив харчових волокон "Фібрил" на технологію виробництва сиру кисломолочного. Досліджено параметри гомогенізації під час виготовлення сиру кисломолочного. Доведено переваги використання харчових волокон під час виробництва сиру кисломолочного у порівнянні з традиційною технологією.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.3-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж61599 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського