Рябцева О. Є. Управління витратами підприємства готельно-ресторанного бізнесу з урахуванням кадрового аспекту / О. Є. Рябцева // Держава та регіони. Сер. Економіка та підприємництво. - 2017. - № 6. - С. 58-62. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.Науково обгрунтовано методичні підходи до визначення рівня мотивації персоналу, що має суттєве значення для розвитку науки управління кадрами підприємств сфери послуг, практики підвищення ефективності використання людських ресурсів. Доведено, що у разі визначення напрямів оптимізації витрат на мотивацію персоналу потрібно використовувати розроблену у процесі досліджень економіко-математичну модель, яка, на відміну від існуючих підходів, ураховує структуру потреб, показник мотивації та рівень витрат на мотивацію персоналу, а також надає змогу підприємству на сучасному етапі розвитку розробити найбільш адекватну мотиваційну політику. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)441.357-862-21 + У9(4УКР)424.14-862-21
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж23244/екон. та підпр. Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|