Буяльська Н. Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначення / Н. Буяльська, О. Музиченко // Техн. науки та технології. - 2018. - № 1. - С. 168-177. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.Збагачення хліба кальцієм з одночасним збереженням традиційних фізико-хімічних характеристик і покращанням органолептичних властивостей кінцевого продукту є актуальною проблемою, яка очікує розв'язання. Більшість продуктів на ринку України, які збагачені кальцієм, - це молочні продукти та продукти дитячого харчування. Асортимент продукції, збагаченій кальцієм, для дорослого населення обмежений. Хліб, як масовий продукт споживання, що доступний всім верствам населення, потребує збагачення кальцієм. Мета роботи - дослідження впливу кальцієвмісних добавок на органолептичні та фізико-механічні показники якості хлібобулочних виробів з пшеничної муки для підвищення харчової цінності хліба та створення виробів функціонального призначення. Індекс рубрикатора НБУВ: Л837.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж101341 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|