Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000688225<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Давидова О. Ю. Оцінка складових інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методичні аспекти / О. Ю. Давидова // Бізнес Інформ. - 2018. - № 4. - С. 436-444. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.Мета роботи - формування методичного підходу щодо оцінки складових інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства в сучасних ринкових умовах. Розроблено алгоритм методичного підходу щодо діагностики інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства, метою якого є формування аналітичної бази для прийняття ефективних управлінських рішень для виходу з кризи та подальшого адаптивного розвитку. Запропоновано складові інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства та їх сутність, визначено їх необхідну кількість для отримання ефективного результату аналізу. Сформовано сукупність показників складових для проведення комплексної діагностики інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства та наведено результати розрахунків загального інтегрального показника інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства за 2007 - 2016 рр. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)441.357-21 + У9(4УКР)424.14-21
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14572 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|