Запотоцька О. В. Особливості здійснення реєстрації потужностей операторів ринку у сфері безпечності та якості харчових продуктів / О. В. Запотоцька // Держава та регіони. Сер. Право. - 2018. - № 2. - С. 28-33. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.
Розкрито особливості здійснення реєстрації потужностей операторів ринку у сфері безпечності та якості харчових продуктів. Визначено поняття й ознаки реєстрації як засобу публічного адміністрування у сфері безпечності та якості харчових продуктів. Запропоновано класифікацію реєстраційних проваджень у сфері безпечності та якості харчових продуктів.
Шифр НБУВ: Ж23244/пр.Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"