РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000689654<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Grynchenko N. 
Development of a theoretical model for the intensification of technological processes for manufacturing dairy products / N. Grynchenko // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 1/11. - С. 22-32. - Бібліогр.: 37 назв. - англ.

Розглянуто склад молока як технологічної системи, яка несе значний термодинамічний потенціал. На базі визначених потенціалів здійснено теоретичне моделювання технологій отримання молочних продуктів. Встановлено, що спрямоване технологічне керування кількістю та формами кальцію у системі "молоко" надає можливість створювати технологічні умови, здатні інтенсифікувати як процеси стабілізації молока, так і процеси одержання кисломолочних продуктів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського