![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000689657<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Yancheva M. Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems / M. Yancheva, O. Dromenko, V. Potapov, O. Grinchenko, T. Zhelieva // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 1/11. - С. 50-55. - Бібліогр.: 14 назв. - англ.Запропоновано дані з розробки фізико-математичної моделі кристалізації м'ясних систем. У межах моделі м'ясні системи розглянуто як колоїдні капілярно-пористі тіла, а процес кристалізації - як накладення двох процесів: виморожування вільної вологи (основний) і збільшення енергії зв'язку для зв'язаної вологи (конкуруючий). Розроблено метод визначення ефективної питомої теплоємності за термограмами заморожування-розморожування. Індекс рубрикатора НБУВ: Л920.216 + Л920.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|