РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000689657<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Yancheva M. 
Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems / M. Yancheva, O. Dromenko, V. Potapov, O. Grinchenko, T. Zhelieva // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 1/11. - С. 50-55. - Бібліогр.: 14 назв. - англ.

Запропоновано дані з розробки фізико-математичної моделі кристалізації м'ясних систем. У межах моделі м'ясні системи розглянуто як колоїдні капілярно-пористі тіла, а процес кристалізації - як накладення двох процесів: виморожування вільної вологи (основний) і збільшення енергії зв'язку для зв'язаної вологи (конкуруючий). Розроблено метод визначення ефективної питомої теплоємності за термограмами заморожування-розморожування.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л920.216 + Л920.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського