Diatlova Yu. V. Assessment methodology of food component economic security: regional aspect = Методика оцінки продовольчої складової економічної безпеки: регіональний аспект / Yu. V. Diatlova // Наук. вісн. Полісся. - 2018. - 2 (ч. 1). - С. 196-202. - Бібліогр.: 10 назв. - англ.
Показано відмінності в переліку складових безпеки в економічній сфері. Удосконалено методику оцінки рівня продовольчої складової економічної безпеки. Визначено етапи її проведення. Запропоновано для оцінки застосовувати розширену номенклатуру групових і одиничних показників, обгрунтовано їх ієрархію. Рекомендовано для розрахунку комплексного показника використовувати диференційний та інтегральний методи. Запропоновано градації рівня комплексного показника. Апробацією доведено функціональність методики оцінки рівня продовольчої складової економічної безпеки.
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"