Москалюк О. Є. Розроблення паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур "CHOICE" / О. Є. Москалюк, О. І. Гащук // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4. - С. 238-243. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Наведено результати досліджень розроблених паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур "СНОIСЕ" (пророщених зерен вівса, ячменю, пшениці та кукурудзи). За органолептичними, фізико-хімічними та функціонально-технологічними показниками встановлено, що оптимальний вміст фітокомплексу злакових культур у рецептурі паштету складає 15 %. Результати дослідження підтверджують можливість використання фітокомплексу у виробництві паштетів оздоровчо-профілактичного призначення. Індекс рубрикатора НБУВ: Л996.5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|