Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000695611<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Красюк Ю. М. Вплив коливань підвищених температур на ферментативну активність та вміст енергетичних сполук у зябрах Unio tumidus / Ю. М. Красюк // Гидробиол. журн.. - 2018. - 54, № 3. - С. 54-60. - Бібліогр.: 33 назв. - укp.Досліджено вплив тривалих коливань підвищених температур на вміст енергетичних сполук та ферментативну активність у зябрах прісноводного двостулкового молюска Unio tumidus. Відмічено зниження вмісту глікогену і загального білка, одночасно виявлені різнонаправлені зміни вмісту загальних ліпідів та інтенсивності перекисного окислення ліпідів. Встановлено залежність активності АТФ-ази у зябрах U. tumidus від впливу коливання підвищених температур водного середовища. Індекс рубрикатора НБУВ: Е621.166*801.1-636
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29103 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|