Kovtun V. A. Stages of beef production control = Етапи контролю виробництва яловичини / V. A. Kovtun // Вісн. Бердян. ун-ту менеджменту і бізнесу. - 2017. - № 3. - С. 53-57. - Бібліогр.: 6 назв. - англ.Оцінено чинники, які визначають ефективність контролю за виробництвом яловичини, особливості його розвитку в сучасних умовах та вплив на ефективність різних його компонентів. Розглянуто основні фактори забезпечення ефективного внутрішнього контролю виробництва продукції яловичини в умовах ринкової економіки. Систематизовано особливості збору інформації та етап проведення аналізу контролю виробництва продукції м'яса з точки зору забезпечення його ефективності. Обгрунтовано вплив галузевих особливостей операцій з поточними біологічними активами м'ясної худоби на систему внутрішнього контролю, наведено структуру об'єктів та суб'єктів контролю, сформовано завдання та склад інформаційного забезпечення процесу управління. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж73543 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|