Бессараб О. С. Розроблення технології сушеного напівфабрикату з молодої картоплі / О. С. Бессараб, М. Г. Писарєв, Г. М. Бандуренко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6. - С. 207-212. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.Ефективним методом консервування харчових продуктів на сьогодні є сушіння. В той же час цей метод є і найдорожчим, тому головне завдання процесу сушіння - досягти найвищої якості при мінімальних витратах енергії. Представлено результати розроблення технології нового напівфабрикату з картоплі. Визначено органолептичні і фізико-хімічні показники якості, хімічний склад, харчова цінність готового продукту і раціональні режими з метою одержання продукції високої якості. Обгрунтовано й досліджено вплив попереднього оброблення картоплі на зміни хімічного складу та якісні показники напівфабрикатів. Удосконалено технологіюсушіння картоплі, запропоновано способи її інтенсифікації. Ця технологія запропоновано до впровадження. Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.102 + Л994
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|