РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000704245<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Білько М. В. 
Удосконалення технології червоних столових вин підвищеної біологічної цінності / М. В. Білько, О. В. Циганкова // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21. - С. 74-81. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.

Представлено результати дослідження фенольного комплексу червоних сухих столових вин, виготовлених з використанням різних технологічних схем переробки винограду сортів Сіра, Санджовезе, Пті Вердо. Проведено порівняльний аналіз фізико-хімічних показників і технологічного запасу фенольних сполук винограду; кількісного та якісного складу сполук фенольного комплексу в сортових і купажних винах, виготовлених за схемами з використанням збідненої м'язги. Встановлено можливість підвищення біологічної цінності столових вин завдяки використанню додаткової збідненої м'язги та купажуванню виноматеріалів різних сортів з більшим біологічним потенціалом.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л874.12

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського