РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000704250<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Змієвська Т. М. 
Оптимізація режимів посолу м'яса курчат-бройлерів / Т. М. Змієвська, Н. Ф. Усатенко, Л. М. Борсолюк // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21. - С. 109-116. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.

Наведені результати оптимізації тривалості масування та визрівання м'ясної сировини з курчат-бройлерів на основі структурно-механічних і реологічних показників. Встановлено, що кращі результати за органолептичними та структурно-механічними показниками були отримані при масуванні сировини потягом 2 год у вакуумному масажері та визріванні протягом 16 год у холодильній камері за температури 0 - 4 <$E symbol Р>С. За наведених параметрів досягається висока волоутримувальна, вологозв'язувальна здатність сировини та монолітність текстури, що підтверджено результатами адгезійно-когезійних властивостей і мікроструктурними показниками.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л920.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського