Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000704250<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Змієвська Т. М. Оптимізація режимів посолу м'яса курчат-бройлерів / Т. М. Змієвська, Н. Ф. Усатенко, Л. М. Борсолюк // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21. - С. 109-116. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Наведені результати оптимізації тривалості масування та визрівання м'ясної сировини з курчат-бройлерів на основі структурно-механічних і реологічних показників. Встановлено, що кращі результати за органолептичними та структурно-механічними показниками були отримані при масуванні сировини потягом 2 год у вакуумному масажері та визріванні протягом 16 год у холодильній камері за температури 0 - 4 <$E symbol Р>С. За наведених параметрів досягається висока волоутримувальна, вологозв'язувальна здатність сировини та монолітність текстури, що підтверджено результатами адгезійно-когезійних властивостей і мікроструктурними показниками. Індекс рубрикатора НБУВ: Л920.4
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|