Федорова Д. В. Обгрунтування вибору рослинної сировини для виробництва сухих рибо-рослинних напівфабрикатів / Д. В. Федорова // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22. - С. 6-15. - Бібліогр.: 23 назв. - укp.Систематизовано дані наукових досліджень щодо вмісту есенціальних нутрієнтів і поліфенолів у продуктах переробки зернових та олійних культур, оздоровчих властивостей даної сировини. Наведено результати експериментальних досліджень хімічного складу висівок пшеничних, вівсяних, житніх і шроту насіння льону, їх фізико-хімічних властивостей. Обгрунтовано доцільність їх використання у виробництві сухих рибо-рослинних напівфабрикатів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л994-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|