![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000707160<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Полумбрик М. О. Ізомальтоолігосахариди в харчових технологіях / М. О. Полумбрик, Х. В. Омельченко, В. М. Іщенко, В. С. Костюк, О. М. Полумбрик // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22. - С. 29-34. - Бібліогр.: 14 назв. - укp.Розглянуто отримання, властивості і використання ізомальтоолігосахаридів (ІОС) у харчових технологіях. Включення ІОС до складу харчових продуктів поліпшує кишкову мікрофлору, зменшує рівень цукру в крові, перешкоджає розвитку карієсу і позитивно впливає на здоров'я людини. Отримані результати вивчення ІОС можуть бути використані для одержання медичних і косметичних препаратів, а також нових функціональних харчових продуктів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л845 + Г291.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|