Куянов Ю. Ю. Технологічні аспекти отримання "зірваних" зерен НВЧ-випромінюванням / Ю. Ю. Куянов, С. Ю. Миколенко // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22. - С. 40-48. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.Проаналізовано роль анатомічної будови зернівки, зміни основних компонентів хімічного складу під впливом НВЧ-випромінювання. Показано, що мікрохвильова обробка змінює властивості крохмалів, чутливість яких до дії НВЧ-випромінювання залежить від наявності амілози. Застосування солі, жиру перед НВЧ-обробкою дає змогу досягти підвищення виходу і якості кінцевої продукції. Обгрунтовано ряд показників ефективності технологічного процесу і показано фактори, які є визначальними для технології. Індекс рубрикатора НБУВ: Л823.047
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|