РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000707164<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Грек О. В. 
Технологія білково-ягідних згустків з молочної сировини / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук, Т. В. Пшенична // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22. - С. 55-63. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.

Розроблена технологія отримання білково-ягідних згустків термо-кислотним осадженням молочних білків, особливістю якої є застосування ягідної сировини як коагулянту. Визначена температура теплового оброблення на рівні (75 +- 1) <$E symbol Р>С з витримкою (2 +- 1) хв. Розглянуто вплив ягідного коагулянту на процес утворення білково-ягідних згустків і зміну їх фізико-хімічних показників протягом зберігання. Результати досліджень довели, що внесення ягідного коагулянту в кількості від 3 до 11 % забезпечує ефективне проведення процесу термокислотної коагуляції й отримання згустків з відповідними показниками якості.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського