![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000707164<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Грек О. В. Технологія білково-ягідних згустків з молочної сировини / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук, Т. В. Пшенична // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22. - С. 55-63. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.Розроблена технологія отримання білково-ягідних згустків термо-кислотним осадженням молочних білків, особливістю якої є застосування ягідної сировини як коагулянту. Визначена температура теплового оброблення на рівні (75 +- 1) <$E symbol Р>С з витримкою (2 +- 1) хв. Розглянуто вплив ягідного коагулянту на процес утворення білково-ягідних згустків і зміну їх фізико-хімічних показників протягом зберігання. Результати досліджень довели, що внесення ягідного коагулянту в кількості від 3 до 11 % забезпечує ефективне проведення процесу термокислотної коагуляції й отримання згустків з відповідними показниками якості. Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|