РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000707728<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Федорова Д. В. 
Обгрунтування вибору рослинної сировини для виробництва сухих рибо-рослинних напівфабрикатів. Ч. 2 / Д. В. Федорова // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24. - С. 15-22. - Бібліогр.: 14 назв. - укp.

Наведено результати експериментальних досліджень амінокислотного складу продуктів переробки рослинної сировини - висівок пшеничних, вівсяних, житніх і шроту насіння льону. Обгрунтовано доцільність використання продуктів переробки олійних і зернових культур у виробництві сухих риборослинних напівфабрикатів на основі фаршу з бичка азово-чорноморського. За результатами моделювання амінокислотного складу білка запропоновано раціональні рецептури фаршів для виробництва сухих рибо-рослинних напівфабрикатів. Аналіз показників біологічної цінності білків розроблених риборослинних напівфабрикатів підтверджує доцільність запропонованих рецептур.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л944-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського