Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000707729<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Дітріх І. В. Кокосове борошно як нетрадиційна сировина для виготовлення кексу спеціального призначення / І. В. Дітріх, В. А. Приступа // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24. - С. 23-31. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.Розкрито проблематику хвороби целіакія та популяризацію вегетаріанства у світі та Україні. На основі порівняльної характеристики хімічного складу й органолептичних показників доведено доцільність заміни пшеничного борошна на нетрадиційний вид аглютенового борошна кокосового у рецептурі борошняних кондитерських виробів. Запропоновано ввести новий показник якості дрібноштучних борошняних кондитерських виробів "пористість" у нормативно-технічну документацію, який у теперішній час не нормується в України. З урахуванням результатів органолептичних і фізико-хімічних досліджень підтверджено високу якість аглютенового виробу "Безглютеновий шоколадний кекс спеціального призначення", який рекомендовано для вживання ововегетаріанцями та хворими на целіакію. Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1/9-3 + Л822.9
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|