РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000707729<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Дітріх І. В. 
Кокосове борошно як нетрадиційна сировина для виготовлення кексу спеціального призначення / І. В. Дітріх, В. А. Приступа // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24. - С. 23-31. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.

Розкрито проблематику хвороби целіакія та популяризацію вегетаріанства у світі та Україні. На основі порівняльної характеристики хімічного складу й органолептичних показників доведено доцільність заміни пшеничного борошна на нетрадиційний вид аглютенового борошна кокосового у рецептурі борошняних кондитерських виробів. Запропоновано ввести новий показник якості дрібноштучних борошняних кондитерських виробів "пористість" у нормативно-технічну документацію, який у теперішній час не нормується в України. З урахуванням результатів органолептичних і фізико-хімічних досліджень підтверджено високу якість аглютенового виробу "Безглютеновий шоколадний кекс спеціального призначення", який рекомендовано для вживання ововегетаріанцями та хворими на целіакію.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1/9-3 + Л822.9

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського