РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000710664<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Мацук Ю. А. 
Обгрунтування технології снеків з використанням м'ясного сушеного напівфабрикату / Ю. А. Мацук, І. М. Марченко, В. М. Пасічний, А. І. Маринін // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5. - С. 189-194. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.

Розроблено технології снеків із використанням м'ясного сушеного напівфабрикату, визначено фізико-хімічні властивості та харчову цінність готових виробів, а також перспективи використання продукції. Об'єкт дослідження - технологія снекових виробів із використанням м'ясного сушеного напівфабрикату. Під час проведення дослідження було застосовано органолептичні, фізико-хімічні та розрахункові методи. Розроблена технологія виробництва снеків із використанням м'ясного сушеного напівфабрикату, визначені фізико-хімічні показники якості готових виробів (вміст вологи, білка, жиру, вуглеводів, сахарози, золи, солі, pH, намочуваність). Вміст вологи розроблених виробів є меншим за контрольний зразок на 0,5 - 1 %, вміст білка більший на 8,8 - 9,5 %, намочуваність готових виробів менша на 4,9 - 8,6 %, вміст солі не перевищує допустимі норми. Розраховано енергетичну цінність розроблених виробів. Доведено доцільність використання МСН у технології снеків. Вироби можуть розглядатися як повноцінний прийом їжі, а також продукція з високим вмістом білка. Проведені дослідження показують, що снеки з використанням м'ясного сушеного напівфабрикату можуть бути рекомендованими для виготовлення на харчових виробництвах.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л97 + Л994

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського