РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000713189<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Фотіна Т. І. 
Вивчення морфологічних особливостей рослинних і тваринних білкових добавок, що застосовуються при виготовленні м'ясних продуктів / Т. І. Фотіна, А. Л. Старосельська // Наук.-техн. бюл. Держ. н.-д. контрол. ін-ту вет. препаратів та корм. добавок і Ін-ту біології тварин. - 2018. - Вип. 19, N 1. - С. 224-228. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

За умов дефіциту м'ясної сировини високої якості для виготовлення м'ясних продуктів виробники все частіше вдаються до застосування функціональних харчових білкових добавок, які підвищують вихід продукту, знижуючи тим самим його собівартість. Наведено результати досліджень білкових харчових добавок тваринного та рослинного походження. Визначено їх морфологічні тинкторіальні та морфометричні особливості, проведено диференціацію з метою можливості подальшої ідентифікації у готовій м'ясній продукції. Для визначення мікроструктури білкових добавок до модельної фаршевої системи вносили сипучі харчові добавки, що містять білок рослинного або тваринного походження, виготовляли гістологічні препарати і проводили їх ідентифікацію.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л92-34

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського